Vi har opdateret dit system – læs om de nye forbedringer her

Kære samarbejdspartner,

Vi er glade for at kunne præsentere jer for denne opdatering, der bidrager til, at I kan administrere jeres centre mere effektivt. Opdateringen består hovedsagligt af 3 væsentlige forbedringer – lær mere om disse herunder.

 

Kæde-til-kæde bødeudveksling

Hvis et medlem får en bøde, når vedkommende gæster et andet center, vil bøden nu blive udstedt af medlemmets primære center. Dette sikrer at bøden bliver opkrævet korrekt ved næste kontigentbetaling. Bødebeløbet vil ligeledes blive tildelt medlemmets primære center og figurere i relevante økonomirapporter.

I transaktionsnoten på bøden kan I se begrundelsen fra gæstecentret.

Automatisk bekræftelse ved kortbetaling i centret

I kan nu forenkle betalingsprocessen ved kortbetaling i centret. Ved at aktivere den nye indstilling vil der ikke længere fremkomme et pop-up-vindue, hvor betalingen manuelt skal bekræftes.

I aktiverer indstillingen ved at sætte flueben her:
Indstillinger > Organisation > Ret kæde (blyant) > Indstillinger > Salg > Automatisk bekræftelse i vinduet “Betaling”

Se desuden vores step-by-step guide i vores Help Center, som du kan finde her

Øget performance!

Vi har implementeret smartere metoder og forbedrede processer på vores databaser, med henblik på at øge både stabilitet og hastighed på vores systemer. Det kommer både jer og medlemmerne til gode, da I vil opleve et bedre flow og hurtigere svartider.

Husk i øvrigt, at I kan se aktuel driftsstatus her samt direkte i administrationssystemet.

Vi håber, at I bliver glade for opdateringen. Har I spørgsmål eller brug for hjælp, kan vi kontaktes på +45 8880 7900 eller support@sport-solution.com.

De bedste hilsner
Sport Solution Teamet