Sport Solution Seminar 2020

Når årets store seminar løber af stablen bliver det endnu en gang i den fantastiske gamle turbinehal i Aarhus. Hallen er opført i år 1900 og tegnet af arkitekten Fritz Koch, som også tegnede den oprindelige Langeliniepavillon og de kendte ottekantede københavnske telefonkiosker. Turbinehallens charme og størrelse, de karakterfulde dekorationer og den helt specielle stemning. Den 11. november omdanner vi rammerne for at vise jer hvad fremtidens fitnesscenter indebærer – en helt særlig og lærerig oplevelse.

Målet med årets seminar er endnu engang at skabe rum for vidensdeling, åbne op for nye mulige samarbejder i branchen og give et glimt ind i hvordan fremtidens fitnesscenter vil se ud.

Sikr jeres deltagelse og spar penge; køb jeres billet allerede nu. Vi har kickstartet billetsalget med en særlig skarp pris på billetten med vores Early Bird tilbud.

Vi ser frem til at se jer til et superspændende seminar 2020!

DAGENS PROGRAM

Mellem dagens foredrag, oplæg og debatter vil der være mulighed for networking og tid til at besøge seminarets udstillere. Programmet vil løbende blive udbygget.

09:30    Ankomst & registrering

09.45    Velkomst v/Sport Solution

10.00    Foredrag af Mads Thimmer, Innovationlab – Fit for the Future?

11.00    Paneldebat – Hvordan ser fremtidens fitnessbranche ud?

12.00    Frokost

13.00    Foredrag af Keld Holm, fremtidsforsker – Transformation

14.30    Sport Solution & BRP – Sådan vil vores partnerskab styrke jeres fremtidige forretning

15.45    Tak for i dag

17.00    Meet n’ Greet på Café Støj i Jægergårdsgade (egenbetaling)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet af talere og udstillere

Fit for the Future?
Speaker: Mads Thimmer, Innovation Lab

 

Corona-perioden har ændret måden forbrugerne anskuer fysisk træning. Vi har set et boom i salg til hjemmetræning, virtuelle træningsassistenter og digital holdfitness. Fremtidens fitness kommer til at buldre afsted, når sundhedssektoren indstiller sig på mere forebyggelse end behandling. Men hvor ligger forretningen? Hvordan når vi de nye målgrupper? Og hvordan gør man sig god til organisatorisk at håndtere store forandringer som Corona og gøre dem til forretningsboosters mere end busters. Få et portræt af fremtidens vilkår for fitnessbranchen, inkl. muligheder og forslag til konkrete handlinger, når CEO og medstifter af Nordens mest erfarne digitale innovationshus Innovation Lab tager dig på rundtur i horisonten.

Debat
Er der en fremtid for fitnessbranchen som vi kender den?

 

Holdningerne til branchen er mange og aktører både nationalt og internationalt finder hele tiden nye veje at tilgå forbrugernes gunst. Nye medier, teknologier og forbrugerbehov skubber hele tiden grænsen for, hvad der er muligt. Viden og inspiration har aldrig været så nemt tilgængeligt, men hvordan står den personlige relation, fagligheden og den korrekte behandling i alt dette? Hvordan skal man profilere sin forretning i fremtiden? Hvilke nye udfordringer står vi overfor og bør man tænke i alternative indtægtskilder?

 

Vi har samlet 4 meningsdannere og eksperter til en spændende debat:

Thor Wowk Larsen
Club Marketing and Management Service Danmark

Henrik Duer
Medstifter af Fitness Institute og InBody Danmark

Steen Broford
Redaktør på FitNews

Jeppe Schultz
Træningsfysiolog hos The Health Lab
(Debatmoderator)

Vær med i debatten, hvor du vil blive oplyst, udfordret og få mulighed for at stille spørgsmål til alle eksperterne.

Transformation
Speaker: Keld Holm, fremtidsforsker

 

Den vestlig verden er under forandring og opløsning. I dag er der langt færre rammer, begrænsninger og autoriteter end tidligere, hvilket gør det svært for unge mennesker at forme/danne en egen identitet. Digitalisering gør, at man hele tiden får inspiration, men også at der konstant stilles spørgsmål ved vores valg. Der er et opgør på vej mod nutidens materialisme, vores kortsigtet fokus og grådighed. Vi og især virksomheder har behov for at blive mere bæredygtige, langsigtede, eftertænksomme og have bedre moral. Hvordan imødekommer fitnessbranchen disse nye idealer og hvilken betydning får den nye generation? Fremtidsforskeren Keld Holm vil give indsigt i netop disse aspekter.

Oplev foredraget af Keld Holm på årets Seminar

 

SafeSpray
Når hygiejnen skal være i top

 

Det er en ny virkelighed fitnessbranchen indgår i efter COVID-19 pandemiens indtog og dette kræver nye tilgange og virkemidler. Virksomheden SafeSurface demonstrerer på årets Seminar, hvordan man på få minutter kan et destillere udstyr og omklædning og skabe et hygiejnisk træningsmiljø. Fordelene er til at få øje på: SafeSpray-udstyret forbruger 65% mindre desinfektionsvæske og påfører væsken 70% hurtigere end traditionelle desinfektionsmetoder. SafeSpray er den eneste desinficeringssprayer på det danske marked, der sætter strøm til væsken, så den binder sig til overfladerne. Dette gør, at overflader bliver påført desinfektionsvæsken, selvom de f.eks. er på bagsiden af udstyret og ikke er i direkte skudretning med sprayen. SafeSurface både lejer og sælger udstyret og tilbyder desinfektionsservice. Deres desinfektionsvæske eliminerer 99,999% af bakterier, vira, svampe og sporer i løbet af 5 min.

 

Oplev SafeSpray på årets Seminar
SØLVSPONSOR

 

MedicSport
Totalleverandør af førende mærker inden for fitness- og træningsudstyr.

 

MedicSport har siden 1992 været go-to udbyder af maskiner og redskaber til fitnessindustrien. Med kompetent rådgivning og serviceringsløsninger er man altid dækket godt ind hos MedicSport. MedicSport tilbyder fitnessløsninger til kommercielle og foreningsbaserede fitnesscentre, virksomheder, genoptræningscentre, fysioterapiklinikker, idrætsklubber, skoler mv. Vil I have en snak om hvilket udstyr, der vil blive mest relevant for fremtidens fitnessudøvere?

Mød MedicSport på årets Seminar

 

HealthLab
Trænings- og instruktøruddannelse af særlig høj faglig klasse.

 

HealthLab uddanner professionelle til trænings- og til sundhedssektoren. Deres undervisere sørger for høj faglighed, den nyeste fagrelevante viden og følger altid teorien op med masser af praktiske øvelser og scenarier. De kombinerer undervisere med en høj grad af akademisk viden og praktisk erfaring fra både fitness- og sundhedsbranchen. De har primært baggrunde som træningsfysiologer, fysioterapeuter og kliniske diætister. HealthLabs ambition er at uddanne dygtige professionelle med solidt kendskab til træning, sundhed, kost og markedsføring. Vil I vide hvordan I kan løfte det faglige niveau I jeres forretning?

Mød HealthLab årets Seminar

 

 

MANND
Virtual and Augmented Reality

 

MANND er grundlagt af Signe Ungermand og Maria Herholdt Engermann, der er uddannet inden for filmkunst og transmedia. MANND søger at skabe nye, kreative XR-projekter indenfor både kunst og kommercielt brug. De er et produktionshus, der tilbyder forskellige tjenester og produktionsløsninger fra idégenerering, workshops og produktion og distribution.

MANND skaber unikt tilpassede XR-oplevelser til hver enkelt klient og har alt det nødvendige udstyr, ressourcer, netværk og kompetencer, der er nødvendige for at producere verdensklasseindhold til VR & AR-oplevelser.

Nysgerrig på hvordan VR kan forme fremtidens fitness?

Mød MANND årets Seminar

 

Vestjysk Bank
Banksnak der er til at forstå

 

Med udgangspunkt i Vestjysk Banks værdier – Nærvær, Enkelhed og Handling – ønsker banken at være en attraktiv samarbejdspartner i relation til både privat- og  erhvervskunder. Med stærke faglige og personlige kompetencer bliver jeres nuværende og potentielle behov afdækket. Dette sker gennem motiverede og forandringsparate medarbejdere, hvor den personlige kontakt og service prioriteres højt. Vil I vide hvad Vestjysk Bank kan gøre for jer?

Mød Vestjysk Bank på årets Seminar

SØLVSPONSOR

Som Sport Solution kunde får du en ekstra skarp pris.

 

Om 2019-eventet udtalte deltagere og udstillere:

 

“Det var et inspirerende event med masser af nye inputs, gode foredragsholdere og man fik en masse idéer med hjem til at arbejde videre på.”

”Som deltagere oplevede jeg et enormt spændende event, hvor kombinationen af udstillernes indspark gav virkelig meget mening. Jeg tog derfra endnu rigere på min forretnings fremtid. Jeg vil klart anbefale dette event til andre – uanset om man har en eksisterende forretning eller overvejer at komme i gang.”

“Super inspirerende foredrag, som helt sikkert vil være gavnligt for alle som har interesse i fitnessindustrien.”

 

Bemærk at tilmelding som udgangspunkt er bindende. Vi følger selvfølgelig Covid-19 situationen nøje og følger myndighedernes anbefalinger ved større forsamlinger. Bliver vi nødsaget til at aflyse arrangementet vil billetterne selvfølgelig blive refunderet.