Sport Solution Seminar 2020

Når årets store seminar løber af stablen bliver det endnu en gang i den fantastiske gamle turbinehal i Aarhus. Hallen er opført i år 1900 og tegnet af arkitekten Fritz Koch, som også tegnede den oprindelige Langeliniepavillon og de kendte ottekantede københavnske telefonkiosker. Turbinehallens charme og størrelse, de karakterfulde dekorationer og den helt specielle stemning. Den 9/9 omdanner vi rammerne for at vise jer hvad fremtidens fitnesscenter indebærer – en helt særlig og lærerig oplevelse.

Målet med årets seminar er endnu engang at skabe rum for vidensdeling, åbne op for nye mulige samarbejder i branchen og give et glimt ind i hvordan fremtidens fitnesscenter vil se ud.

Sikr jeres deltagelse og spar penge; køb jeres billet allerede nu. Vi har kickstartet billetsalget med en særlig skarp pris på billetten med vores Early Bird tilbud.

Vi ser frem til at se jer til et superspændende seminar 2020!

 

DAGENS PROGRAM

Mellem dagens foredrag, oplæg og debatter vil der være mulighed for networking og tid til at besøge seminarets udstillere. Programmet vil løbende blive udbygget.

09:00    Ankomst & registrering

09.45    Velkomst v/Sport Solution

10.00    Fit for the Future? Foredrag af Mads Thimmer, Innovationlab

11.00    Paneldebat: Hvordan ser fremtidens fitnessbranche ud?

12.00    Frokost

13.00    Speak 2: TBA.

15.45    Tak for i dag

17.00    Meet n’ Greet på Café Støj i Jægergårdsgade (egenbetaling)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet af talere og udstillere

Fit for the Future?
Speaker: Mads Thimmer, Innovation Lab

 

Corona-perioden har ændret måden forbrugerne anskuer fysisk træning. Vi har set et boom i salg til hjemmetræning, virtuelle træningsassistenter og digital holdfitness. Fremtidens fitness kommer til at buldre afsted, når sundhedssektoren indstiller sig på mere forebyggelse end behandling. Men hvor ligger forretningen? Hvordan når vi de nye målgrupper? Og hvordan gør man sig god til organisatorisk at håndtere store forandringer som Corona og gøre dem til forretningsboosters mere end busters. Få et portræt af fremtidens vilkår for fitnessbranchen, inkl. muligheder og forslag til konkrete handlinger, når CEO og medstifter af Nordens mest erfarne digitale innovationshus Innovation Lab tager dig på rundtur i horisonten.

SafeSpray
Når hygiejnen skal være i top

 

Det er en ny virkelighed fitnessbranchen indgår i efter COVID-19 pandemiens indtog og dette kræver nye tilgange og virkemidler.
Virksomheden SafeSurface demonstrerer på årets Seminar, hvordan man på få minutter kan et destillere udstyr og omklædning og skabe et hygiejnisk træningsmiljø. Fordelene er til at få øje på: SafeSpray-udstyret forbruger 65% mindre desinfektionsvæske og påfører væsken 70% hurtigere end traditionelle desinfektionsmetoder. SafeSpray er den eneste desinficeringssprayer på det danske marked, der sætter strøm til væsken, så den binder sig til overfladerne. Dette gør, at overflader bliver påført desinfektionsvæsken, selvom de f.eks. er på bagsiden af udstyret og ikke er i direkte skudretning med sprayen. SafeSurface både lejer og sælger udstyret og tilbyder desinfektionsservice. Deres desinfektionsvæske eliminerer 99,999% af bakterier, vira, svampe og sporer i løbet af 5 min.

 

Oplev SafeSpray på årets Seminar

Som Sport Solution kunde får du en ekstra skarp pris.

 

Om 2019-eventet udtalte deltagere og udstillere:

 

“Det var et inspirerende event med masser af nye inputs, gode foredragsholdere og man fik en masse idéer med hjem til at arbejde videre på.”

”Som deltagere oplevede jeg et enormt spændende event, hvor kombinationen af udstillernes indspark gav virkelig meget mening. Jeg tog derfra endnu rigere på min forretnings fremtid. Jeg vil klart anbefale dette event til andre – uanset om man har en eksisterende forretning eller overvejer at komme i gang.”

“Super inspirerende foredrag, som helt sikkert vil være gavnligt for alle som har interesse i fitnessindustrien.”

 

Bemærk at tilmelding er bindende fra 1. juli. Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger vedrørende større forsamlinger og vi refunderer billetterne, hvis arrangementet bliver udskudt eller aflyst pga. COVID-19.