Opdatering fuldført – læs mere om de nye features her!

Kære samarbejdspartner,

Vores team er nu færdig med opdateringen, og vi kan derfor løfte sløret for de nye features og funktioner – rigtig god fornøjelse!


Passwordregler og -politikker

Det har aldrig været vigtigere at have et stærkt og sikkert password, for at beskytte personoplysninger, samt modvirke hackere eller andre ondsindede i at få adgang til konti og profiler. En af de hyppigste metoder som hackere bruger til at få kontoadgang er ved at gætte simple passwords.

Vi har derfor lanceret en række muligheder, så I kan opsætte jeres passwordregler og -politikker og derved styrke medlemmernes passwords og sikkerhed ved brug af systemet. Disse skal opfyldes ved login på onlinebookingen.

Læs vores guide til opsætning af password politikker her.


Samtykkeerklæring

Den nye persondatalov har øget behovet for indhentning af samtykke. En god samtykkeerklæring er specifik og informerende, således der ikke opstår nogle forvirringer hos brugerne.

Med vores nye funktion kan I bede brugerne om at acceptere en samtykkeerklæring på onlinebookingen, som enten kan være valgfri eller påkrævet for brugeren at acceptere, og altid kan trækkes tilbage. I det tilfælde at en påkrævet samtykkeerklæring ikke accepteres, så kan brugeren ikke benytte onlinebookingen.

Indstillinger > Funktioner > Online booking


DIBS Estimat

Vi har introduceret et estimat for den kommende DIBS-trækning, der automatisk kører hver dag fra den 25. til den sidste dag i måneden. Estimatet dannes ved at simulere en rigtig DIBS-kørsel, og giver jer et antal DIBS transaktioner og et samlet beløb fordelt på hvert center. Hvis I har flere centre i jeres database, finder I også en samlet sum af antal transaktioner og beløb.

Rapporter > DIBS > DIBS Estimat.


GDPR: Anonymisering af data

Vi har foretaget en række forbedringer til den automatiske flytning af personer til papirkurven og tilføjet en ny indstilling til hvornår den efterfølgende anonymisering af data finder sted. Ligeledes vil vi nu automatisk slette historik og data der er mere end 5 år gammelt.

Indstillinger > Organisation > Ret ”kæde” > Indstillinger > Datasikkerhed.

OBS: Hvis I ikke har opsat jeres regler om datasikkerhed inden den 1. juli 2019 vil vi indsætte standardindstillinger for inaktivering af brugere og anonymisering af data, da lovgivningen påtvinger os dette.


Vi håber, at I bliver glade for opdateringen. Har I spørgsmål eller brug for hjælp, kan jeres Relationship Manager eller supporten kontaktes på +45 8880 7900 eller support@sport-solution.com

De bedste hilsner
Sport Solution Teamet