Nyt design af admin-systemet er blot en af nyhederne i denne opdatering – læs meget mere her

Vi har igen opdateret systemet og kan hermed løftet sløret for nyhederne. Vi har samlet nyhederne i et overblik, som I kan læse herunder – Rigtig god fornøjelse!

Nyt design af administrationssystemet
Hele vores administrationssystem har fået et nyt design for at forbedre jeres oplevelse med systemet og gøre det nemmere for nye brugere at forstå systemets principper og processer.

Vi har fastholdt de kendte funktioner, men implementeret et mere behageligt farvetema med nye flotte ikoner og knapper.

eGym: Differentiering på medlemskaber giver øget mersalg

Med denne udvidelse af vores eGym-integration kan I øge mersalget og differentiere jeres medlemskaber endnu mere. I bestemmer selv hvilke medlemskaber, der giver adgang til eGym og derved hvem der automatisk skal overføres til eGym systemerne.

Herigennem får I flere kommercielle muligheder med Sport Solution.

Opdatering på Online Booking

Medlemmerne får en ny forbedret visuel bekræftelse ved booking i kalenderen, og en mere forståelig forklaring ved berosætning. Dette øger medlemmernes kvalitetsoplevelse ved Online booking.

Ligeledes kan I sikre medlemmerne har udfyldt mobil og e-mail inden booking vha. den nye indstilling ”Tillad ikke bookinger til personer uden kontaktoplysninger”. Hermed sparer I administration og er altid sikre på, at I har kontaktoplysninger på medlemmet.

 

Andre relevante forbedringer

Få styr på statistikker og aflønning selvom instruktørerne skifter hold i sidste øjeblik. Vores nye funktion gør det muligt at skifte instruktør selvom holdet er afsluttet.

Vi har også tilføjet et nyt søgekriterie i den avancerede søgning ”Samtykkeerklæringen accepteret” (ja / nej), således I nemt kan se hvem der har accepteret eller ikke har.

Slutteligt har vi optimeret rapporten ”Rabatkoder” ved at tilføje en ny kolonne, således I kan se om personerne, der tidligere har benyttet en rabatkode, stadig er aktive medlemmer i dag.

Vi er stolte af at præsentere denne opdatering for jer, og har I spørgsmål eller brug for hjælp, kan vi kontaktes på +45 8880 7900 eller support@sport-solution.com.

De bedste hilsner
Sport Solution Teamet