Lad os komme i gang!

Alle vores pakker indeholder systemvedligeholdelse, hostingafgift, automatisk backup og brugervejledninger. I får også gratis undervisning, systemopsætning og konvertering af data fra andre systemer. Kort sagt – vi tager jer i hånden og er med jer hele vejen! Få et overblik over de forskellige pakkeløsninger.

Du er snart i gang…

Vores service-team vil kontakte dig, når du har udfyldt nedenstående formular. Her vil vi gennemgå mulighederne med den valgte pakkeløsning og tilpasse den til dit behov. Du vil også modtage rådgivning om supplerende produkter, få en demonstration af produktet og få al den hjælp du har brug for.


Forside med computer, tablet og telefon(NY)

Når I har indgået en aftale med Sport Solution vil vi, i samarbejde med jer, gennemgå en række processer, for at give jer den bedst mulige opstart/overgang.

Betalingsaftaler
Det er vigtigt, at få ansøgt betalingsaftalerne i god tid, hvilket vi selvfølgelig hjælper med. Vi har stor erfaring med at udfylde de nødvendige blanketter og skemaer, og laver løbende opfølgning på igangværende ansøgninger for at sikre, at alt er som det skal være.
Konvertering af data
Overgår I fra et andet system kan Sport Solution konvertere/flytte jeres data, så I undgår unødig manuel indtastning. Vi har opbygget stor ekspertise og erfaring med denne proces, der eksempelvis indebærer at flytte al medlemsdata, så hverken medlemsnummer, betalingsaftaler, medlemskort eller lignende skal udskiftes eller opdateres.
Hardware
Administrationssystemet, touch-/bookingterminalen og dørsystemet kræver hardware for at kunne tilgås. I samarbejde med jer kontrollerer vi jeres nuværende hardware og rådgiver ved eventuel køb af nyt.
Opsætning af software og systemet
Vi hjælper jer med diverse opsætninger af software og systemet, så alt er klar til brug hurtigst muligt. Hvis I er et nyopstartet center kan I derfor have jeres fulde fokus på medlemmerne, den dag i åbner.
Planlægning af ibrugtagning
Sammenhæng og planlægning af opstartsforløbet er af stor betydning når I skal have den bedst mulige opstartsfase. I samarbejde med jer fastlægger vi forløbet for systemuddannelse, konvertering, opsætning og ibrugtagning.
Brugervejledninger
Med vores brugervejledninger kommer I nemt og bekvemt i gang med Sport Solution, idet I her kan finde hjælp til alt omhandlende medlemmer, hold og bookinger, økonomi, salg, webshop og meget mere. Vejledningen kan downloades direkte fra systemet.
Uddannelse
Uddannelse af personalet giver et godt indblik i systemets tankegang og sammenhæng. Ved undervisningen gennemgås systemet og brugerne lærer processer, metoder samt muligheder i systemet.
Support – Brug vores erfaringer
Vores support hjælper med spørgsmål om systemet af brugermæssig og teknisk karakter. Yderligere får I sparring til valg af hardware, betalingsaftaler, kampagner og meget mere. Rådgivningen og hjælpen er blot et telefonopkald eller en mail væk, og vi hjælper hellere end gerne!

Sport Solution ligger i Åbyhøj ved Århus Syd motorvejstilkørslen. Døren er altid åben og vi byder gerne vores kunder og samarbejdspartnere på en god kop kaffe og en snak.

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med Sport Solution og ser frem til et langt og godt samarbejde.

De bedste hilsner
Sport Solution Teamet