Hardware

PL-_-BMC-Pengeskuffe-_-595-kr.

Pakkeløsning: Reception

Hardwarepakken sikrer den optimale arbejdsgang for receptionen og dækker alle behov for betjening og håndtering af kunder.

Indeholder: Lenovo ThinkCentre Edge (2.7 GHz, 4GB, 1.000GB HDD), 20″ skærm, Win 7, TM-T88V, EPSON WorkForce WF-2510WF, MSR, Pengeskuffe, Webcam, Keyboard & Mus

11.295,-

Touch-/bookingterminal: Aures

Aures Yuno er en robust og elegant fremmøde-/bookingterminal, der tilbyder utallige muligheder for tilkøb. Terminalen indeholder computer, skærm og kort-/chiplæser, hvilket gør at den fylder utroligt lidt. Den er ofte placeret på receptionsskranken.

Indeholder: Aures Yuno, Win 7, MSR, USB Cable

9.395,-

Touch-/bookingterminal: Digipos

Digipos A300 er med til at give et professionelt indtryk. Med computer, skærm og kortlæser i ét fylder den utroligt lidt og bliver ofte placeret på en receptionsskranke eller monteret med vægbeslag.

Indeholder: Digipos A300, Win 7, MSR, USB Cable

9.995,-

Xpass

Dørsystem BioStar: Xpass

BioStar Xpass er en rigtigt god løsning til adgangskontrol med berøringsfri medlemskort. Af funktioner kan nævnes, vandtæt i forhold til IP65, Nem at montere, mulighed for tidsstyring og kan lagre optil 40.000 kort til brug i offlinetilstand.

Inderholder: BioStar Xpass, PoE strømforsyning, installationsvejledning

3.195,-

Dørsystem BioStar: BioLite

BioLite giver mulighed for at automatisere jeres center, da blandt andet adgangskontrol og fremmøde kan håndteres af medlemmet selv. Herved reduceres køer, og behovet for personale mindskes. Ved brug af medlemsnummer plus kode undgår man medlemskort, chip eller lignende og kan herved drive et 100 % selvkørende center. Samtidig kan man mindske snyd ved at tilkoble et fingeraftryk.

Inderholder: BioLite, BioStar Mini, PoE strømforsyning, installationsvejledning

8.895,-

Pakkeløsning: Dørsystem

Hardwaren til Sport Solution Dørsystem er nem at montere og indholder alle nødvendige komponenter samt en udendørs kortlæser.

Indeholder: Relæboks, konverter, 12V/1A DC strømforsyning, Seriel kabel, RJ45 til USB extender, Seriel USB konverter, udendørs kortlæser

4.395,-

USB Kortlæser

Kortlæseren med indbygget dual head, læser fra alle sider og anvendes til registrering af medlemskort samt indlæsning af sygesikringsbevis.

745,-

Epson Bonprinter – TM-T88V

Bonprinteren benyttes til udskrift af fremmøde, betalings og salgskvitteringer, hvor jeres eget logo kan printes på kvitteringerne.

2.395,-

Chipterminal

Hurtig og sikker chipterminal, der både kan bruges til Dankort og internationale betalingskort.

5.495,-

Pengeskuffe

Få en nem og sikker administration af jeres kassebeholdning med en pengeskuffe, der med fordel kan monteres på undersiden af bordpladen.

595,-

Webcam

Opnå bedre kontrol ved at tilføje et billede af medlemmet og giv medlemmerne en følelse af nærhed ved nem genkendelse på fremmødelisterne.

195,-

Stregkodescanner

Med en stregkodescanner fra Honeywell sikres medlemmet en nem og hurtig ekspedering. Man vælger selv, om stregkodescanneren skal sidde fast i holderen, eller tages ud og håndteres med hånden.

795,-

Touchskærm 17″ Elo Touch

Touchskærmen fra Elo Touch Solutions bruges som terminal til bookinger, fremmøder og information. Flot design og lavt strømforbrug kendetegner denne skærm. Ydermere er der monteret en kortlæser fra samme producent på siden af skærmen.

4.495,-

Alle priser er eksklusiv moms og levering.