Sport Solution partner op med BRP Systems

 

I sommeren 2020 indgik vi et partnerskab med Svenske BRP (som står for Booking integrated Ressource Planner). Det vil sige vi er overgået til at være over 90 medarbejdere og er nu sammenlagt repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland og Kroatien. BRP har ligesom os været aktive i branchen siden midten af 00’erne og har en indgående kendskab til branchen og dens aktører. Vi så en mulighed for at skabe synergi ved et samarbejde og dele ressourcer, ekspertise og teknologier på tværs af grænserne som vil løfte, ikke bare begge organisationer men også vores kundekredse. BRPs platform har ikke tidligere været tilgængelig på det danske marked og Sport Solution er stolte af at kunne gøre denne platform tilgængelig for jer og gøre en vigtig forskel for jeres forretning.

Og hvad er BRP så for en størrelse?

BRP er den førende IT-platform til styring af fitness og wellnessfaciliter  i Sverige og bliver benyttet i 1600+ lokationer og har millioner af tilknyttede medlemmer der bruger softwaren. De har lige fra enkeltstående centre til større internationale kæder som Friskis Och Svettis med over 150 centre og kæder som Medley og Nordic Wellness. BRP har kunder indenfor grenene af Fitness, personlig træning, yoga, crossfit, padel tennis klubber og er også den bærende platform for flere af landets offentlige anstalter som f.eks. Svømmehaller og spafacalitete

Platformen – funktionaliteter og brugervenlighed

BRP bliver brugt indenfor Fitness, personlig træning, yoga, crossfit, padel tennis klubber og er også den bærende platform for flere af landets offentlige anstalter som f.eks. Svømmehaller og spafacaliteter.

 

 

Platformen består af rapporteringsmuligheder, salgsmoduler, booking, lønnings- og vagtplanssystem, business intelligence – som er avanceret behandling af netop jeres data og et hav af integrationer op mod andre software som I muligvis bruger i det daglige, herunder mailchimp, e-conomic og e-gym med flere. Platformen dækker dermed jeres eksisterende behov – og giver helt nye muligheder for jeres forretning.

Brugerfladen er enkel til at gå til og benytter en visuel branchestandard, der sikrer en overskuelig oplevelse gennem hele systemet. Det er dog samtidigt også et kompleks system med stor grad af frihed og mange opsætningsmuligheder lavet for at løse netop jeres unikke behov.

 

Stærke på hardware

BRP udbyder ud over en stærk platform til administration og mobil app også hardwareløsninger som sluser, skabsmoduler, betalingsterminaler, check-in skærme og self service stations. Vi vil gradvist introducere forskellige muligheder og løsninger for jer efterhånden som de er blevet klargjort til det danske markeds krav og behov. 

Vi arbejder i øjeblikket på at klargøre og finpudse BRPs platform og kører pilotprojekter, så den hurtigst muligt kan blive tilgængelig for jer. Hold øje med vores nyhedsbrev og bliv opdateret om implementeringen af platformen.  Eller kontakt os her for at høre nærmere. 

Vi glæder os til at kunne præsentere meget mere for jer!